Speakers Club – Bacău, 31 martie 2016

Descopera-placerea-de-a-prezentaSpeakers Club, compania de training și coaching în domeniul vorbitului în public și prezentărilor de afaceri, își continuă extinderea prezenței la nivel național. Dacă până în luna Martie a acestui an, Speakers Club a activat în 3 orașe din România, respectiv București, Iași și Brașov, de la finalul acestei luni clubul va pune pe hartă și orașul Bacău.

Județul Bacău se deosebește de majoritatea județelor din România printr-un nivel scăzut al investiţiilor străine şi o „clasă“ de antreprenori puternici. Tocmai de aceea, un mediu în care abilitățile de vorbit în public este necesar oricărui deținător al unei afaceri care dorește să se dezvolte.

Joi, 31 Martie, reprezintă startul unui program de antrenament în ce privește susținerea de discursuri sau prezentări, lansare cu ocazia căreia organizatorii evenimentului ce se va ține la Hotel Decebal, începând cu ora 18.15, au pregătit informații valoroase, invitați speciali care vor asigura o atmosferă energizantă și nenumărate alte surprize.