Spectacol caritabil în sprijinul copiilor bolnavi

Clubul Artis Daio Club in parteneriat cu Asociatia Lumina vă invită miercuri, 5 decembrie 2012, începând cu ora16 la Teatrul de Vară din Bacău, la un concert caritabil în sprijinul copiilor diagnosticaţi cu o boală ce le limiteaza viaţa.

Clubul Artis Daio alături de invitaţii săi: Matteo, Irina Tănase, Andrei Ciobanu ( Vocea României), George Cojocărescu şi Ansamblul “Plaiuri Băcăuane”, au ales să se alăture Asociaţiei Lumina în efortul de a îmbunătăţi calitatea vieţii copiilor şi tinerilor adulţi diagnosticaţi cu boli care le limitează viaţa.

Ocazionat de apropierea Sfintei Sărbători a Crăciunului, spectacolul este darul copiilor înscrişi la Clubul Artis Daio şi al invitaţilor speciali, pentru copiii şi tinerii mai puţin norocoşi, beneficiari ai serviciilor de îngrijire paliativă oferite de către Asociaţia Lumina.

“Avem o deosebita plăcere să dedicăm acest spectacol copiilor diagnosticaţi cu boli care le limitează viaţa, ne bucurăm că avem puterea de a face ceva pentru soarta celor mai puţin norocoşi. Am ales să răspundem pozitiv deoarece fiecare dintre noi are puterea de face bine, de a-şi ajuta aproapele.

Mai mult ca oricine altcineva, aceşti copii au dreptul la o viaţă decentă si, să nu uităm că, niciun copil nu ar trebui să fie condamnat la singurătate! Tocmai din acest motiv am decis ca încasările din ziua spectacolului să fie direcţionate către Asociaţia Lumina” – a declarat Dănut Gheorghieş, Directorul Clubului Artis DAIO.