marți, octombrie 3, 2023

Cum să mai scazi din prețul RCA

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul...

Cum alegem o baterie de bucătărie

Alegerea unei baterii de bucătărie este dificilă....

Un spray contra COVID și un medicament cu foarte multe întrebuințări

Astăzi vom vorbi despre un studiu publicat...

Spectacol pe pârtia de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova: coborâre pe schiuri cu făclii aprinse

OrasulSpectacol pe pârtia de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova: coborâre pe schiuri cu făclii aprinse
- Advertisement -

DSC_0150

În cadrul manifestărilor prilejuite de ,,Serbările Zăpezii – Slănic-Moldova 2017”, pe pârtia de schi ,,Nemira” din stațiune a avut loc sâmbătă, 28. 01. 17, o spectaculoasă demonstrație de schi pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău și echipa jandarmilor montani din Slănic-Moldova.

În fața schiorilor și turiștilor prezenți pe pârtie, cele două echipe au executat o coborâre pe schiuri cu torțe aprinse, într-o demonstrație de măiestrie, completată de un original spectacol de lumini, cu adevărat încântător. Atmosfera de bună dispoziție a fost întregită de artiștii care au evoluat pe scena de la baza pârtiei, printre aceștia numărându-se SELFIE și ANNES, care au susținut recitaluri explozive. Programul va continua și astăzi, 29 ianuarie, cu o nouă zi de schi și alte momente muzicale pregătite de MY MUSIC ART MOINEȘTI și DJ CIP & LARISA.

Vă reamintim că luni, 30 ianuarie 2017, pârtia de schi ,,Nemira” va fi închisă, întrucât echipa Salvamont din cadrul Serviciului Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” Bacău, vor realiza un amplu exercițiu de pregătire a personalului pentru intervenții de salvare în zona montană.

Romulus Dan BUSNEA

Alte titluri