În vara aceasta am descoperit că îmi plac și peștii de dimensiuni mai mici, nu numai fileurile ori peștii întregi cu oase puține, ușor de detectat, gen păstrăv, doradă, biban de mare. Nu pentru că mi s-a îmbunătățit brusc vederea ori răbdarea, ci datorită faptului că, gătiți într-un anume fel, peștii sub o anumită dimensiune pot fi îngurgitați integral, fără teama de a căpăta “sindromul osului în gât”.
De citit!
Culinar
Cartofi due formaggi
De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...
Culinar
Piept de pui pane
Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...
Culinar
Cartofi crocanți la cuptor
Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....