sâmbătă, decembrie 2, 2023

Cum ne iluminăm casa. Câteva idei

Zice o vorbă veche cum că acolo...

Cum întâmpinăm Marea Foamete?

Timpurile se schimbă, dragii moșului, și ceea...

Stațiunea Slănic-Moldova, promovată pe canalul internațional al televiziunii publice

ActualitateStațiunea Slănic-Moldova, promovată pe canalul internațional al televiziunii publice
- Advertisement -

Emisiunea ,,Investiți în România!”, difuzată de TVR Internațional, promovează mediul de afaceri autohton în întreaga lume, inclusiv cel din domeniul turismului.

Emisiunea din această săptămână ne propune un interesant material, care are în prim plan una dintre unitățile hoteliere de tradiție din stațiunea Slănic-Moldova.

,,Echipa managerială de la Complexul Hotelier `Perla` încearcă să facă față crizei actuale și să mențină un standard ridicat de confort și securitate sanitară. Pe lângă dezvoltarea infrastructurii de cazare, investițiile în serviciile prestate fac din `Perla` o adevărată reprezentantă a industriei ospitalității românești”, este preambulul emisiunii, prezentat de jurnalistul Răzvan Onesa.

După ce a parcurs o etapă mai lungă de renovare și modernizare integrală, Hotelul ,,Perla” din Slănic-Moldova a fost repus în circuitul turistic în iulie 2016. Clasificat acum cu patru stele, Hotelul ,,Perla” a fost modernizat printr-o investitie de 8,5 milioane de euro făcută de un om de afaceri german, iar printre dotările de ultimă oră se numără un centru de relaxare și SPA, o bază de tratament, două săli de conferințe (care poartă numele lui Mihai Eminescu și George Enescu), restaurante, galerii comerciale, o terasă la ultimul etaj si un club de noapte.

Realizatorii emisiunii vă invită să urmăriți reportajul cu dna Andreea Alexandru, directorul general al Complexului ,,Perla”, marți, 16 martie, cu începere de la ora 21.00, la TVR Internațional.

În prezent, emisiunea ,,Investiţi în România!”, care a împlinit 20 de ani de activitate, are 90 de minute şi este difuzată în direct, marțea, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.

De asemenea, aceasta poate fi urmărită și pe pagina de Facebook, la https://www.facebook.com/watch/InteresGeneralTVR1/.

Romulus-Dan BUSNEA

Alte titluri