sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateStațiunea Slănic-Moldova, promovată...

Stațiunea Slănic-Moldova, promovată pe canalul internațional al televiziunii publice

Emisiunea ,,Investiți în România!”, difuzată de TVR Internațional, promovează mediul de afaceri autohton în întreaga lume, inclusiv cel din domeniul turismului.

Emisiunea din această săptămână ne propune un interesant material, care are în prim plan una dintre unitățile hoteliere de tradiție din stațiunea Slănic-Moldova.

,,Echipa managerială de la Complexul Hotelier `Perla` încearcă să facă față crizei actuale și să mențină un standard ridicat de confort și securitate sanitară. Pe lângă dezvoltarea infrastructurii de cazare, investițiile în serviciile prestate fac din `Perla` o adevărată reprezentantă a industriei ospitalității românești”, este preambulul emisiunii, prezentat de jurnalistul Răzvan Onesa.

După ce a parcurs o etapă mai lungă de renovare și modernizare integrală, Hotelul ,,Perla” din Slănic-Moldova a fost repus în circuitul turistic în iulie 2016. Clasificat acum cu patru stele, Hotelul ,,Perla” a fost modernizat printr-o investitie de 8,5 milioane de euro făcută de un om de afaceri german, iar printre dotările de ultimă oră se numără un centru de relaxare și SPA, o bază de tratament, două săli de conferințe (care poartă numele lui Mihai Eminescu și George Enescu), restaurante, galerii comerciale, o terasă la ultimul etaj si un club de noapte.

Realizatorii emisiunii vă invită să urmăriți reportajul cu dna Andreea Alexandru, directorul general al Complexului ,,Perla”, marți, 16 martie, cu începere de la ora 21.00, la TVR Internațional.

În prezent, emisiunea ,,Investiţi în România!”, care a împlinit 20 de ani de activitate, are 90 de minute şi este difuzată în direct, marțea, de la ora 21.00, la TVR Internaţional şi pe TVR+.

De asemenea, aceasta poate fi urmărită și pe pagina de Facebook, la https://www.facebook.com/watch/InteresGeneralTVR1/.

Romulus-Dan BUSNEA

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...