8.1 C
Bacau

Stefan Banica vine marti, 30 octombrie, in Bacau

De stiut!

Stefan Banica vine cu un super-show la Teatrul de Vara din Bacau, marti, 30 octombrie, de la ora 19:30!

Cu un album proaspat lansat, “Altceva”, al 14-lea disc de autor din cariera, si un single nou – “Ce e dragostea?”, in colaborare cu Marius Moga – aflat in plina promovare atat la radio, cat si la tv, printr-un videoclip special, Stefan Banica a dat startul turneului national “Altceva”, care cuprinde 9 dintre cele mai importante orase din tara.

In concertul de marti, 30 octombrie, de la Teatrul de Vara, Stefan Banica, impreuna cu trupa sa, Rock’n’Roll Band, si grupul The 50’s vor canta piese de pe noul album, “Altceva”, insa si hituri binecunoscute si asteptate de public de fiecare data.

Cel mai nou single extras de pe albumul “Altceva” este “Ce e dragostea?”, featuring Marius Moga, iar videoclipul poate fi vazut accesand urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=SR1ed6zl7aw

Iubitorii muzicii lui Stefan Banica vor putea achizitiona, cu aceasta ocazie, noul album “Altceva” de la standurile special amenajate in foaierul salii de spectacol, in cazul in care n-au optat pentru bilet categoria VIP. Spectatorii care au achizitionat pachetul VIP vor primi un cadou, care, pe langa un loc situat in zona premium a salii de spectacol, cuprinde noul album “Altceva”, o sapca personalizata cu logo-autograf Stefan Banica, un card de autograf cu fotografia artistului si oportunitatea extraordinara de a-l intalni pe Stefan Banica, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Posesorii pachetului VIP vor avea acces in sala de spectacol prin intrarea semnalizata VIP.

Dupa concert, Stefan Banica se va intalni cu fanii sai pentru o sesiune de autografe, care va avea loc in zona special amenajata.

- Advertisement -

Ultimele stiri