luni 13 ianuarie 2025

.

Sfaturi de la Europol...

Europol este agenția Uniunii Europene pentru cooperare în materie de aplicare a legii....

Ce dăm de mâncare...

Indiferent dacă pisica ta este o mâncătoare pretențioasă sau nu, probabil că te...

Cei mai batrani Homo...

Se spune că românii sunt printre cei mai inteligenți oameni din lume,...

Tot ceea ce trebuie...

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție care aliniază și îndreptă dinții și...
AcasăCulinarStir-fry cu pui...

Stir-fry cu pui şi legume chinezeşti

Când nu am chef de gătit (se întâmplă şi asta) sau când timpul este scurt până la prânz, salvarea e pieptul de pui în stil asiatic. Un stir-fry clasic la care participă o jumătate de piept de pui dezosat şi o pungă de legume chinezeşti (întotdeauna am aşa ceva în congelator). La care se mai adaugă o lingură de ulei de wok, o lingură de sos de soia, o lingură de sos Worchester şi două linguri de sos de wok. Eventual nişte piper proaspăt râşnit.

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....