joi 12 septembrie 2024

.

Planifică-ți vacanța cu vouchere...

Pe măsură ce vara se apropie și temperaturile cresc, mulți dintre noi încep...

Câteva idei pentru amenajarea...

Un hol ar trebui să fie o cameră reprezentativă. Nu numai că este...

Modul corect pentru a-ți...

Spălatul pe cap nu e chiar așa de simplu cum ne-am imagina. În...

Tratament eficient pentru varsaturile...

Indiferent cât de atent îți îngrijești câinele, este posibil ca, din când în...
AcasăCulinarStrapatsada – omletă...

Strapatsada – omletă grecească cu roșii și brânza Feta

112 copyFoarte populară în multe zone ale Greciei continentale, strapatsada se remarcă prin numărul mic de ingrediente, specifice locului (ouă, tomate, ulei de măsline, brânză Feta), cât și prin simplitatea modului de preparare. Este un preparat care “merge” fie ca fel principal la prânz, fie ca mic dejun. Între noi fie vorba, la greci micul dejun se cam confundă – ca oră de servire – cu prânzul. Dacă s-ar fi inventat în locurile din care mă trag, s-ar fi numit “păpăradă cu paradaise” ori “păpăradă cu porodici” :)

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....