26.1 C
Bacau

Studenti ai Academiei de Politie, in practica la jandarmii bacauani

De stiut!

În perioada 04 februarie – 01 martie a.c., patru studenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti (anul II de studiu), desfăşoară un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău.

În primele zile ale stagiului, elevii vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii si misiunile jandarmilor băcăuani, ulterior fiind repartizaţi în cadrul structurilor de ordine si siguranţă publică ale inspectoratului şi pază şi protecţie instituţională.

În perioada urmatoare, elevii vor executa misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice şi pază şi protecţie instituţională în cadrul programului de tutelă profesională, fiind îndrumaţi de către jandarmi cu experienţă.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalităţi de pregătire sunt însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la toate misiunile de ordine publica, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

- Advertisement -

Ultimele stiri