Sub influenţa alcoolului şi fără permis, a intrat cu autoturismul în poarta unei locuinţe

La data de 27 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au fost sesizaţi despre faptul că, un bărbat care pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat cu autoturismul în poarta unei locuinţe.

La faţa locului poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Olanda pe drumul comunal din localitatea Dospineşti, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu poarta unei locuinţe, distrugând-o parţial.

Rezultatul testării acestuia cu aparatul etilotest a fost de 1,00mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.