duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulSucces pentru turismul...

Succes pentru turismul băcăuan: Hotelul ,,Coroana Moldovei”, premiat la Gala ,,TopHotels Awards”!

“TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference”, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România a avut loc în perioada 15 – 17 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și a reunit specialiști internaționali, reprezentanți ai autorităților locale și managerii celor mai mari branduri hoteliere prezente pe piața românească, pentru a identifica provocările și oportunitățile de business pe care le aduce anul 2019.

Programul manifestărilor a inclus sesiuni de comunicări pe teme turistice, discuții interactive, un seminar specializat, precum și cea de-a șaptea ediție a Galei ,,TopHotel Awards”, în cadrul căreia au fost premiate cele mai bune și inovatoare companii și proiecte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România. Toate nominalizările primite au fost analizate de un juriu format numai din profesioniști ai industriei.

La această gală, care a avut loc joi, 16 mai, Hotelul ,,Coroana Moldovei” din orașul-stațiune Slănic-Moldova a obținut locul III la categoria ,,Hoteluri Business & Conferințe – Hotelul anului tip boutique (luxury)”, un rezultat remarcabil, având în vedere concurența, numărul mare de participanți și exigența juriului.

,,Accept cu mare bucurie acest premiu dar și cu recunoștință față de partenerii și colaboratorii noștri, și nu în ultimul rând, față de echipa hotelului, care a contribuit din plin la această reușită extraordinară, una care ne onorează dar ne și obligă să tindem și pe viitor la cel mai înalt standard al calității serviciilor prestate. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care ne-au susținut”, a declarat Daniela Durdunescu, patroana societății care administrează hotelul.

Top Hotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toți câștigătorii au în comun calitatea excepțională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii. La ediția din acest an a galei au mai fost nominalizate alte trei structuri turistice din județul Bacău, respectiv, Hotel ,,Perla” (Slănic-Moldova), Hotelul ,,Podu` cu lanțuri” (Bacău), Vila ,,Alsace” (Bacău).

Hotelul ,,Coroana Moldovei” este situat în centrul stațiunii Slănic-Moldova, foarte aproape de izvoare. Este un hotel „boutique”, fiecare cameră este personalizată și are stilul, luxul și rafinamentul aristocrației de altădată.

Printre personalitățile care au trecut pragul hotelului se numără actorii Armand Asante și Lior Ashkenazi, Excelența Sa Iurie Reniţă, ambasadorul Republicii Moldova în România, Bela și Marta Karoly, Ilie Năstase, producătorul de film Andrei Boncea, Gabriel Dorobanțu, Adrian Porumboiu și alții.

Hotelul ,,Coroana Moldovei” a mai câștigat și premiile „Luxury Boutique Hotel of the Year 2016” si „Luxury Design Hotel Award of the year 2017” și a primit permisiunea de a lucra sub sigla „Luxury Travel Guide”, premierile având loc la Londra. De asemenea, a mai fost nominalizat la categoria ,,Agrement – Hotelul anului, categoria 4 stele pentru turism de agrement”, la ,,TopHotel Awards” România.

Romulus-Dan BUSNEA

Foto: www.ro.hotelconference.ro, www.coroana-moldovei.ro

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...