-2.2 C
Bacau

Suflu nou, cu potențial, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău!

De stiut!

Începând cu data de 4 aprilie, 10 tineri absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și-au început cariera militară la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău.

Comandantul unității, colonel Sandu Ion, i-a felicitat pentru reușită și le-a prezentat câteva aspecte despre istoricul unității, complexitatea și importanța misiunilor desfășurate în cele 8 județe din competența teritorială a Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Totodată, le-a prezentat Brevetul Ordinului “Bărbăţie și Credinţă”, în grad de Cavaler, pentru militari, conferit de către Președintele României Drapelului de Luptă al unității și a subliniat importanța contribuției fiecărui militar în parte la primirea acestei onorante distincții militare.

Într-un cadru informal, comanda unității le-a urat celor 10 tineri jandarmi “bun-venit” în familia Jandarmeriei Române, mult succes în activitate, sănătate și împliniri, atât personale cât și profesionale, asigurându-i de toată deschiderea și solicitudinea pentru integrarea, cu succes, în activitățile specifice unității.

- Advertisement -

Ultimele stiri