vineri, septembrie 29, 2023

Ce trebuie să știm despre pancreatită

Pancreasul vă ajută să reglați modul în...

Aventuri cu veiozele de dormitor

Ah, ce mare brânză o veioză?! Nu-i...

Cum a fost inventat aerul condiționat

Condiționarea aerului este procesul de îndepărtare a...

Suflu nou, cu potențial, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău!

ActualitateSuflu nou, cu potențial, la Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău!
- Advertisement -

Începând cu data de 4 aprilie, 10 tineri absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Fălticeni și-au început cariera militară la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Alexandru cel Bun” Bacău.

Comandantul unității, colonel Sandu Ion, i-a felicitat pentru reușită și le-a prezentat câteva aspecte despre istoricul unității, complexitatea și importanța misiunilor desfășurate în cele 8 județe din competența teritorială a Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Totodată, le-a prezentat Brevetul Ordinului “Bărbăţie și Credinţă”, în grad de Cavaler, pentru militari, conferit de către Președintele României Drapelului de Luptă al unității și a subliniat importanța contribuției fiecărui militar în parte la primirea acestei onorante distincții militare.

Într-un cadru informal, comanda unității le-a urat celor 10 tineri jandarmi “bun-venit” în familia Jandarmeriei Române, mult succes în activitate, sănătate și împliniri, atât personale cât și profesionale, asigurându-i de toată deschiderea și solicitudinea pentru integrarea, cu succes, în activitățile specifice unității.

Alte titluri