Surprize de Halloween la CN Gh. Vranceanu

Renegat de mulţi pe motivul că este o sărbătoare de import, Halloween-ul s-a instalat de ceva timp şi pe la noi, în ciuda prejudecăţilor unora. Deşi în noaptea de 31 octombrie copiii nu colindă străzile după bomboane, deghizaţi în diverse creaturi ale întunericului, tinerii au adoptat Halloween-ul pentru o noapte de distracţie într-un alt colorit.

Toate acestea au dus la iniţierea proiectului “Happy Halloween”, care îşi propune să încurajeze folosirea aptitudinilor si talentelor artistice, cât şi dezvoltarea spiritului de iniţiativă şi competiţie în rândul elevilor din CN Gh. Vranceanu.

In cadrul acestui proiect, elevii de la Vranceanu si-au propus sa organizeze mai multe activitati, intre care decorarea liceului in spiritul Halloweenului si un concurs de cioplit dovleci.

Concursul şi expoziţia “Hack-a-Jack”

Concursul constă in sculptarea unui dovleac de fiecare clasă în parte. Dovlecii decoraţi (si personalizaţi cu numele clasei de care aparţin) vor fi aduşi cel târziu luni, 29 octombie 2012 la clasa a XI-a B, iar pe data de 31 octombrie vor fi expuşi în liceu, la intrarea profesorilor pentru a-i putea admira cu toţii.

Ulterior, vor fi supuşi unui juriu format din profesori ai liceului care vor acorda un calificativ fiecăruia, iar cel cu media cea mai mare va fi considerat câştigător. Astfel cele mai creative şi originale idei vor fi premiate prin diplome şi premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi şi premiaţi în pauza mare.

Decorarea liceului

Pe data de 31 octombrie, C.N. “Gheorghe Vrănceanu” va fi în spiritul acestei sărbători. Holurile vor fi decorate cu elemente specifice şi atmosfera care îi va întâmpina pe cei care le vor străbate va fi una cu totul specială şi specifică. Vor fi fantome la fiecare colţ, iar surprizele nu vor înceta să apară.

Rebusul despre Halloween

De dimineaţă, la intrarea elevilor va fi afişat un rebus, pe verticala căruia se va afla un cuvânt surpriză. Cei care îl vor dezlega, vor pune într-o urnă un bilet cu numele lor, clasa şi răspunsul acestuia, iar prin tragere la sorţi în pauza mare va fi desemnat un câştigător care va fi premiat.

Coordonatori:
Carteş Mădălina Ioana
Elisei Emilian
Giugariu Teona Irina
Lazăr Miruna Georgiana
Miron Diana Alexandra
Munteanu Denisa Elena
Pojum Andrei
Popovici Vlad Ionuţ
(2014 B)

Profesori responsabili:

Leonte Doru
Apetroaei Cristina