Suspecți de furt calificat, reținuți

Poliția stațiunii Tg. Ocna a fost sesizată la data de 12.04.2013, de către L. Valentin, de 60 ani, din Bacău, despre faptul că în perioada 06-12.04.2013 persoane necunoscute au pătruns în imobilul pe care îl deține în localitatea Tg. Ocna și au sustras mai multe bunuri.

Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în imobilul respectiv și au sustras un polidisc, o trusă de scule, un playstation, un DVD player și suma de 5000 lei, prejudicial total cauzat fiind estimat de partea vătămată la 7000 lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au depistat pe C. George, de 21 de ani și pe B. Nicolae, de 23 ani, ambii din Tg. Ocna, despre care au stabilit că în noaptea de 08 aprilie au pătruns prin efracție în imobilul respectiv și au sustras bunuri, pe care ulterior le-au comercializat.

De asemenea polițiștii au mai stabilit că în noaptea de 08.04.2013 cei doi suspecți au pătruns și în locuința părții vătămate V. Sandu, de unde au sustras băuturi alcoolice, unelte agricole și de irigat, bunuri pe care ulterior le-au valorificat.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentati Judecatoriei Onești cu propunere de arestare preventivă.

In cauză se efectuează cercetări în vederea documentării intregii activități infractionale a suspecților și recuperării prejudiciului.