vineri 12 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSuspecți de furt...

Suspecți de furt calificat, reținuți

Poliția stațiunii Tg. Ocna a fost sesizată la data de 12.04.2013, de către L. Valentin, de 60 ani, din Bacău, despre faptul că în perioada 06-12.04.2013 persoane necunoscute au pătruns în imobilul pe care îl deține în localitatea Tg. Ocna și au sustras mai multe bunuri.

Din primele verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în imobilul respectiv și au sustras un polidisc, o trusă de scule, un playstation, un DVD player și suma de 5000 lei, prejudicial total cauzat fiind estimat de partea vătămată la 7000 lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii i-au depistat pe C. George, de 21 de ani și pe B. Nicolae, de 23 ani, ambii din Tg. Ocna, despre care au stabilit că în noaptea de 08 aprilie au pătruns prin efracție în imobilul respectiv și au sustras bunuri, pe care ulterior le-au comercializat.

De asemenea polițiștii au mai stabilit că în noaptea de 08.04.2013 cei doi suspecți au pătruns și în locuința părții vătămate V. Sandu, de unde au sustras băuturi alcoolice, unelte agricole și de irigat, bunuri pe care ulterior le-au valorificat.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentati Judecatoriei Onești cu propunere de arestare preventivă.

In cauză se efectuează cercetări în vederea documentării intregii activități infractionale a suspecților și recuperării prejudiciului.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...