sâmbătă, decembrie 2, 2023

Câteva idei pentru a ne păstra pielea frumoasă

Cu toții visăm la o piele impecabilă,...

Anunțurile publicitare. Puțină istorie și un oarecare tâlc

Ai pierdut un document, vrei să cumperi...

Trucuri pentru îngrijirea pielii

Știți elementele de bază: beți multă apă,...

Suspecți reținuți și cercetați pentru patru infracțiuni

Fapt diversInfractionalSuspecți reținuți și cercetați pentru patru infracțiuni
- Advertisement -

Împrejurările în care s-a “autoaccidentat” un bărbat din Bacău au fost investigate de polițiști. Aceștia au stabilit că a fost vorba despre o altercație în care s-a folosit și un cuțit și au reținut doi suspecți.

Doi bărbați de 38 și 40 de ani au fost reținuți de către polițiști, care îi cercetează pentru vătămare corporală, loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și port ilegal de armă albă.

În fapt polițiștii au fost sesizati la data de 28 martie a.c., de către Spitalul Județean de Urgență Bacău despre faptul că la această unitate a fost adus un bărbat de 44 de ani, care prezintă mai multe leziuni despre care declară că au fost produse prin autoaccidentare.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că la data de 28 martie a.c. B. Vasile de 38 de ani, B. Mihai, de 40 de ani și D. Silviu, de 26 de ani în timp ce se aflau pe strada Dumbravei din municipiul Bacău au avut o altercație cu F. Octavian, de 44 de ani și F. Sebastian de 47 de ani. În timpul acestei altercații B. Vasile și B. Mihai i-au aplicat lovituri cu un cuțit bărbatului de 44 de ani și mai multe lovituri cu pumnii și picioarele bărbatului de 47 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și port ilegal de armă albă.

Față de B. Vasile și B. Mihai s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Alte titluri