duminică 23 iunie 2024

.

Descoperă luxul și rafinamentul...

În inima vibrantă a Bucureștiului, două edificii redefinind conceptul de lux și eleganță...

Lacul Balatau (lacul Bolatau)...

Lacul Bălătău (este cunoscut de catre localnici și sub numele de Lacul Bolătău)...

Mașinile chinezești încearcă să...

Oamenii de afaceri ruși negociază cu omologii lor din țările BRICS pentru a...

Mergem pe Mare. Ce...

Chiar dacă sunteți prima dată pe o navă sau călătoriți des, trebuie să...
AcasăActualitateInfractionalSuspecți reținuți și...

Suspecți reținuți și cercetați pentru patru infracțiuni

Împrejurările în care s-a “autoaccidentat” un bărbat din Bacău au fost investigate de polițiști. Aceștia au stabilit că a fost vorba despre o altercație în care s-a folosit și un cuțit și au reținut doi suspecți.

Doi bărbați de 38 și 40 de ani au fost reținuți de către polițiști, care îi cercetează pentru vătămare corporală, loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și port ilegal de armă albă.

În fapt polițiștii au fost sesizati la data de 28 martie a.c., de către Spitalul Județean de Urgență Bacău despre faptul că la această unitate a fost adus un bărbat de 44 de ani, care prezintă mai multe leziuni despre care declară că au fost produse prin autoaccidentare.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că la data de 28 martie a.c. B. Vasile de 38 de ani, B. Mihai, de 40 de ani și D. Silviu, de 26 de ani în timp ce se aflau pe strada Dumbravei din municipiul Bacău au avut o altercație cu F. Octavian, de 44 de ani și F. Sebastian de 47 de ani. În timpul acestei altercații B. Vasile și B. Mihai i-au aplicat lovituri cu un cuțit bărbatului de 44 de ani și mai multe lovituri cu pumnii și picioarele bărbatului de 47 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, loviri sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice și port ilegal de armă albă.

Față de B. Vasile și B. Mihai s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

De citit!

Reținere efectuată de polițiști, într-un dosar penal de infracțiuni contra persoanei

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate și au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Motoșeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă...

Polițist băcăuan, ghid pentru o expediție în Africa

În perioada 25-30 mai a.c, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău s-a alăturat unei echipe de 23 de români care au participat la o expediție montană ce a avut ca obiectiv atingerea vârfului Uhuru Peak, de...

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...