Tagliatelle cu pesto

Pastele pe care le-am pregătit au fost mai degrabă un pretext pentru acel pesto de leurdă a cărui preparare este descrisă aici.

Varianta minimalistă de a pregăti paste cu pesto:

  • Se pune apa la fiert cu puţină sare;
  • Când apa începe să clocotească se adaugă pastele şi se fierb exact atâta cât scrie pe ambalaj (7 – 8 minute în cazul de faţă);
  • Se scurg pastele, se spală cu puţină apă rece şi se scurg bine din nou;

Continuare…

Unele conținuturi sau funcționalități nu sunt disponibile din cauza preferințelor dvs. de cookie!

Acest lucru se întâmplă deoarece funcționalitatea / conținutul marcat ca “% SERVICE_NAME%” utilizează modulele cookie pe care le-ați ales să le păstrați dezactivat. Pentru a vizualiza acest conținut sau pentru a utiliza această funcție, vă rugăm să activați modulele cookie: faceți clic aici pentru a deschide preferințele cookie.

Articolul precedentFree Hugs Bacau 2013
Articolul următorRevolutie