.

Top 5 măsuri preventive...

Achiziția unei mașini la mâna a doua poate părea o afacere avantajoasă, însă...

Ce trebuie să știm...

Floarea soarelui este una dintre cele mai mari și mai strălucitoare flori. Cu...

Explorând importanța protecției solare...

În căutarea unui stil de viață sănătos, avem grijă de o serie de...

Câteva trucuri pe care...

Pistolul de lipit este un instrument versatil care poate fi folosit pentru lipirea...
AcasăCulinarTagliatelle cu sos...

Tagliatelle cu sos Gorgonzola și ciuperci împănate cu usturoi

Această rețetă de paste cu ciuperci și sos Gorgonzola nu este nici nouă, nici originală. E inspirată dintr-o rețetă de pe blogul lui Adi Hădean, publicată în iulie 2010. El a folosit spaghetti, eu am pus tagliatelle. El a gătit pentru cei de la Ca$$a Loco, eu am gătit pentru mine și consoartă. El la Cluj, eu la Bacău. Fiecare cu Gorgonzola lui. În rest, mici diferențe în ceea ce privește piperul utilizat și integralitatea ciupercilor champignon brune. Cu cantitățile de mai jos vă ies cam două porții. Pentru mai multe, există regula de trei simplă (a nu se aplica la temperaturi sau la timpii de gătire).

_106

_112

Articolul integral, AICI.