vineri, decembrie 1, 2023

Totul despre cauciucurile de iarnă

Prin Ordonanţa Guvernului nr. 5/2011 a fost...

Ce trebuie să știm despre tractorul cu două roți

Tractorul cu două roți este un termen...

Tâlhar “călcat” de mascați. Ce a furat bărbatul

Fapt diversInfractionalTâlhar "călcat" de mascați. Ce a furat bărbatul
- Advertisement -

La data de 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Potrivit cercetărilor, la data de 19 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Vaslui, ar fi fost deposedat de un telefon mobil prin acte de violență de către un tânăr de 32 de ani. După mai multe investigații, polițiștii au descoperit că persoana bănuită de comiterea infracțiunii locuia într-un imobil de pe raza localității.

Cu sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău, polițiștii au efectuat percheziția domiciliară și au ridicat mai multe mijloace materiale de probă. Tânărul a fost condus la sediul Poliției municipiului Bacău pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Bacău care a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. În prezent, acesta se află în Arestul I.P.J. Bacău, urmând să fie judecat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Alte titluri