-3 C
Bacau

Tâlhărie la Oituz

De stiut!

La data de 25 septembrie a.c., lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 28 de ani, din comuna Breţcu, județul Covasna, despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla la în comuna Oituz, sat Poiana Sărată, județul Bacău, doi bărbați din comuna Brețcu, pe care îi cunoaște, au agresat fizic o femeie din comuna Oituz, iar ulterior i-au sustras calul și atelajul hipo.

In baza sesizării, organele de poliție au procedat la urmărirea în trafic a persoanelor indicate, iar pe DN 11, la intrarea în comuna Brețcu, au identificat atelajul hipo reclamat, iar in interiorul lui pe cele două persoane de sex masculin indicate.

Polițiștii au legitimat persoanele în cauză, ocazie cu care aceștia au devenit reclacitranți și violenți, in interiorul atelajului fiind identificate și o coasă, o furcă, un topor și un par din lemn.

Unul dintre bărbați, de 38 de ani, a fost încătușat, iar celălalt a reușit să fugă, sărind peste balustrada de pe marginea drumului, în albia râului Oituz, către fondul forestier, nemafiind găsit.

Cabalina cu atelajul hipo a fost predat proprietarului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvȃrşirii infracţiunilor de tâlhărie și lovirea sau alte violenţe.

Bărbatul identificat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

De asemenea cercetările și verificările continuă pentru identificarea bărbatului care a fugit.

- Advertisement -

Ultimele stiri