duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Tâlhărie la Oituz

La data de 25 septembrie a.c., lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat de 28 de ani, din comuna Breţcu, județul Covasna, despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla la în comuna Oituz, sat Poiana Sărată, județul Bacău, doi bărbați din comuna Brețcu, pe care îi cunoaște, au agresat fizic o femeie din comuna Oituz, iar ulterior i-au sustras calul și atelajul hipo.

In baza sesizării, organele de poliție au procedat la urmărirea în trafic a persoanelor indicate, iar pe DN 11, la intrarea în comuna Brețcu, au identificat atelajul hipo reclamat, iar in interiorul lui pe cele două persoane de sex masculin indicate.

Polițiștii au legitimat persoanele în cauză, ocazie cu care aceștia au devenit reclacitranți și violenți, in interiorul atelajului fiind identificate și o coasă, o furcă, un topor și un par din lemn.

Unul dintre bărbați, de 38 de ani, a fost încătușat, iar celălalt a reușit să fugă, sărind peste balustrada de pe marginea drumului, în albia râului Oituz, către fondul forestier, nemafiind găsit.

Cabalina cu atelajul hipo a fost predat proprietarului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul aspectul săvȃrşirii infracţiunilor de tâlhărie și lovirea sau alte violenţe.

Bărbatul identificat a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

De asemenea cercetările și verificările continuă pentru identificarea bărbatului care a fugit.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...