joi, noiembrie 30, 2023

eReader sau tabletă?

Chiar dacă cititul nu mai este cea...

Cei mai batrani Homo Sapiens din Europa

Se spune că românii sunt printre...

Tamponare la Corbasca, conducătorul auto sub influenţa alcoolului şi fără permis

OrasulTamponare la Corbasca, conducătorul auto sub influenţa alcoolului şi fără permis
- Advertisement -

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au fost sesizaţi la data de 27 iulie a.c., în jurul orei 22.00, despre faptul că într-o staţie peco din comuna Corbasca, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto se află sub influenţa alcoolului.

La faţa locului poliţiştii au constatat că un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat un autoturism staţionat în staţia peco din localitate.

În urma verificărilor s-a constat că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar testarea acestuia cu aparatul etilotest a fost pozitivă, de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei iar poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Alte titluri