sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateTânăr bănuit de...

Tânăr bănuit de furt calificat, reținut de polițiștii de la transporturi

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au reținut, un tânăr de 25 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. 

  La data de 22 iunie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 18/19 și 21/22 iunie a.c., persoane necunoscute au pătruns în punctele de lucru a două societăți comeciale din localitate, de unde ar fi sustras validatorul cu bancnote din automat.

  La fața locului, echipa operativă a stabilit că, la punctele de lucru ale celor două societăți comerciale ce au ca profil de activitate spălătorie auto, cutiile de colectare amplasate pe fiecare pistă erau întredeschise, din interior fiind reclamată sustragerea sumelor de bani.

  În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați doi tineri, de 22 și 25 de ani, ambii din județul Galați, bănuiți de comiterea faptelor.

  Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele celor doi bănuiți, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă.

  La data de 25 iulie a.c., tânărul de 25 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

  Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...