26.1 C
Bacau

Târg de turism la Bacău

De stiut!

În perioada 20 – 22 martie a.c., la Bacău are loc Târgul Regional de Turism ,,Vacanța”, eveniment aflat la a doua ediție și organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional ,,Mircea Cancicov” Bacău SA și Asociatia Natională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Târgul Regional de Turism ,,Vacanța” Bacău este un târg cu vânzare si reprezintă o oportunitate pentru operatorii de turism să prezinte clienților ofertele speciale cu reduceri:

– Early booking
– Inscrieri timpurii
– Last minute
– Luna de miere

Organizatorii acestui eveniment vor să aducă la un loc în cadrul acestui eveniment agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, etc. şi va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

Târgul Regional de Turism ,,Vacanța” Bacău are loc în incinta centrului, complex finalizat în anul 2011, întins pe aproximativ 6 hectare, ce dispune printre altele de 2 Pavilioane Expoziţionale de aproximativ 6000 mp şi un Centru de Marketing cu săli de conferinţă cu dotări multimedia de ultimă generaţie.

Iată și programul târgului:
Vineri, 20.03.2015:
11.00 – Deschiderea programului de vizitare
12.00 – Prezentarea evenimentului
12.30 – Conferință de Presă – Lansarea „Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Județul Bacău”. Invitat special – Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România – Dna Corina Martin
13.00 – Masă rotundă cu tema ,,Bune practici în promovarea destinațiilor turistice din România prin Asociații de Promovare”
18.00 – Închiderea programului de vizitare
Sâmbătă, 21.03.2015:
10.00 – Deschiderea programului de vizitare
12.00 – Prezentare activitate Agenția ,,Inter-Tour” Bacău – Aniversare: 21 de ani de existență și activitate
18.00 – Închiderea programului de vizitare
Duminică, 22.03.2015:
10.00 – Deschiderea programului de vizitare
12.00 – Extragere tombolă cu premii
15.00 – Închiderea programului de vizitare
Mențiune: Toți participanții la târg se pot înscrie la tombola prin care pot câștiga un sejur de de 6 nopți și multe alte surprize inedite.
Vom reveni cu detalii.
(Sursa: Siteul Centrului de Afaceri și Expoziții Bacău)

Romulus Dan BUSNEA

Previous articleSoté de hribi
Next articleCum să gătim cu leurdă
- Advertisement -

Ultimele stiri