vineri 19 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasulTârg de turism...

Târg de turism la Bacău

În perioada 20 – 22 martie a.c., la Bacău are loc Târgul Regional de Turism ,,Vacanța”, eveniment aflat la a doua ediție și organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional ,,Mircea Cancicov” Bacău SA și Asociatia Natională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Târgul Regional de Turism ,,Vacanța” Bacău este un târg cu vânzare si reprezintă o oportunitate pentru operatorii de turism să prezinte clienților ofertele speciale cu reduceri:

– Early booking
– Inscrieri timpurii
– Last minute
– Luna de miere

Organizatorii acestui eveniment vor să aducă la un loc în cadrul acestui eveniment agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, etc. şi va reprezenta pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

Târgul Regional de Turism ,,Vacanța” Bacău are loc în incinta centrului, complex finalizat în anul 2011, întins pe aproximativ 6 hectare, ce dispune printre altele de 2 Pavilioane Expoziţionale de aproximativ 6000 mp şi un Centru de Marketing cu săli de conferinţă cu dotări multimedia de ultimă generaţie.

Iată și programul târgului:
Vineri, 20.03.2015:
11.00 – Deschiderea programului de vizitare
12.00 – Prezentarea evenimentului
12.30 – Conferință de Presă – Lansarea „Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului din Județul Bacău”. Invitat special – Președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România – Dna Corina Martin
13.00 – Masă rotundă cu tema ,,Bune practici în promovarea destinațiilor turistice din România prin Asociații de Promovare”
18.00 – Închiderea programului de vizitare
Sâmbătă, 21.03.2015:
10.00 – Deschiderea programului de vizitare
12.00 – Prezentare activitate Agenția ,,Inter-Tour” Bacău – Aniversare: 21 de ani de existență și activitate
18.00 – Închiderea programului de vizitare
Duminică, 22.03.2015:
10.00 – Deschiderea programului de vizitare
12.00 – Extragere tombolă cu premii
15.00 – Închiderea programului de vizitare
Mențiune: Toți participanții la târg se pot înscrie la tombola prin care pot câștiga un sejur de de 6 nopți și multe alte surprize inedite.
Vom reveni cu detalii.
(Sursa: Siteul Centrului de Afaceri și Expoziții Bacău)

Romulus Dan BUSNEA

De citit!

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...