TÂRG REGIONAL DE TURISM LA BACĂU

bex 1

În perioada 7 – 9 martie a.c., SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA (CAEx) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) organizează la Centrul de Afaceri şi Expoziţii ,,Mircea Cancicov” din localitate, Târgul Regional de Turism ,,Vacanța”, manifestare ce reprezintă o oportunitate pentru operatorii de tursim de a prezenta clienților o serie de oferte speciale cu reduceri, precum: ,,Early booking”, ,,Înscrieri timpurii”, ,,Last minute”, ,,Luna de miere”.

Organizatorii manifestării vor să aducă la un loc agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, etc. reprezentând pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.
,,Reușita evenimentului este prioritară pentru noi, de aceea apreciem orice alte propuneri în
vederea asigurării unei promovări cât mai eficiente și a unui impact cât mai mare al evenimentului în cadrul publicului țintă”, a declarat Corneliu Pricope, directorul general al CAEx Bacău.

Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău este un complex finalizat în anul 2011, întins pe aproximativ 6 hectare, ce dispune printre altele de 2 Pavilioane Expoziţionale de aproximativ 6000 mp şi un Centru de Marketing cu săli de conferinţă cu dotări multimedia de ultimă generaţie. Evenimentul dedicat turismului regional va fi promovat în toată zona Moldovei, prin materiale publicate în ziarele şi revistele locale, cât şi, pe diferite bloguri, prin difuzare de spoturi publicitare la posturile locale şi regionale TV şi radio, prin afişarea de bannere în diferite zone strategice, prin publicitate outdoor pe ecran TV, prin partenerii angrenați în organizarea evenimentului, pe site-ul Centrului de Afaceri şi Expoziţii şi pe reţele de socializare precum Facebook.

În cadrul evenimentului va avea loc vineri, 7 martie, cu începere de la ora 12.00, simpozionul „Dezvoltarea durabilă a zonei balneoclimaterice Târgu-Ocna – Slănic-Moldova”, urmat la ora 14.30, de o conferință de presă având ca temă constituirea Asociației de Promovare a Turismului din județul Bacău. Sâmbătă, 8 martie, cu începere de la ora 12.00, va avea loc aniversarea a 20 de ani de la înființarea firmei ,,Inter-Tour Bacău”. Vizitatorii pot câștiga la tombolă mai multe premii-surpriză, cireașa de pe tort fiind oferită de expozantul ,,Inter-Tour Bacău”, ce pune la bătaie o excursie de două persoane în Grecia.

Transportul se va asigura cu linia internă numărul 3, cu plecare de la FNC, la orele 9.50, 11.00, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra, dar și de două autocare cu plecări la jumătate de oră din parcarea hotelului ,,Decebal”, pe tot parcursul evenimentului.

ROMULUS DAN BUSNEA