.

Cum să te răcorești...

Vara poate aduce temperaturi extreme, transformând locuințele în adevărate cuptoare. Din fericire, există...

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Ghid esențial: Ce nu...

Indiferent dacă lucrezi de acasă sau într-un birou tradițional, anumite obiecte sunt esențiale...

Câteva sfaturi pentru cei...

Încălzirea prin pardoseală poate suna ca un lux, dar este un mod practic...
AcasăCulinarTartă cu brânză,...

Tartă cu brânză, piersici și smochine

_100 copy

În cazul în care n-ați ajuns accidental pe acest blog, probabil sunteți deja familiarizați cu faptul că nu mă prea împac cu pregătirea deserturilor, ci doar – cel mult – cu devorarea acestora. Puținele deserturi pe care le găsiți aici (grupate în categoria inspirat denumită “Deserturi”) sunt, în marea lor majoritate, doar pozate și povestite de către subsemnatul. Tarta cu brânză, piersici și smochine despre care este vorba în povestea care urmează este însă atât de simplu de făcut, încât am reușit s-o duc la bun sfârșit singur-singurel, nefiind nici măcar supravegheat de vreo persoană competentă întru prăjiturit. Nu este un desert prea aspectuos, însă în ciuda acestui fapt s-a evaporat într-un timp mult mai scurt decât cel necesar realizării lui.

_101
_110

Continuare…