.

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...

Idei creative de cadouri...

Se apropie Moș Nicolae, acel moment magic în care bucuria micilor atenții și...

Cifoza, lordoza și scolioza....

Diferența principală dintre cifoza lordoză și scolioză este natura curburii coloanei vertebrale. Lordoza...

Tot ceea ce trebuie...

Porțile batante sunt o soluție elegantă și funcțională pentru accesul în curți, reședințe...
AcasăCulinarTartiflette

Tartiflette

100Probabil ați gătit de multe ori ceva asemănător, dar n-ați știut că preparatul proaspăt scos din cuptor este o specialitate franceză, din Alpii Savoiarzi. Denumirea de Tartiflette nu vine de la tartă – așa cum ați fi tentați să credeți, ci de la “tartifla” cuvântul care denumește cartoful în dialect Franco-Provençal. Dar asta este o altă poveste. Din respect pentru adevărul istoric, trebuie menționat faptul că la pregătirea Tartiflette este necesar un sortiment de brânză specific zonei Haute-Savoie, și anume Reblochon. Cum Reblochon nu găsești în România chiar pe toate drumurile, mi-am permis să-l înlocuiesc cu un amestec de brânzeturi mai accesibile: caș afumat și Mozzarella.

Continuare …