13.9 C
Bacău
miercuri, mai 31, 2023

Cum să vă îmbrăcați pentru schi și snowboard

Cel mai important lucru de reținut este...

De ce YouTube schimba modul de raportare a numarului de abonati

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent...

Taximetristii, verificati de Politia locala

OrasulTaximetristii, verificati de Politia locala
- Advertisement -

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Premise de Liberă Trecere au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune pe linia respectării prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi și a HCL nr. 27/2008, pentru respectarea normelor legale de către conducătorii auto, care desfășoară activitatea de transport persoane în regim de taxi, pe raza municipiului Bacău.

Cu prilejul acțiunii au fost verificate mai multe locații prevăzute cu stații taxi fiind controlate număr de 15 autovehicule și aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.290 lei.

De asemenea, a fost depistat în stația taxi de pe Bulevardul Unirii numitul, M. C, de 41 ani, din Bacău, care desfășura activitatea de taximetrie fără a deține autorizația prevazută de lege, fiind dispusă în acest caz, măsura sancționării contravenționale și a dezechipării autovehiculului de însemnele taxi.

Menționăm că, de la începutul anului și până în prezent, agenții locali au mai aplicat un număr de 67 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 14.500 lei, pentru diferite încălcări ale actelor normative mai sus menționate.

Alte titluri