joi, septembrie 28, 2023

Cum să mai scazi din prețul RCA

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul...

Două electrocasnice fără de care nu poți trăi cu adevărat

Nu e nimic exagerat. Desigur, poți să...

Pe ce “sol” construim relaţia de cuplu?

Explicaţiile psihologului Laura Maria Cojocaru În acesta viață,...

Tehnici de comunicare pe Facebook si lansarea Manualului de Jurnalism Online

CoolturaTehnici de comunicare pe Facebook si lansarea Manualului de Jurnalism Online
- Advertisement -

manual jurnalismHorea Mihai Badau – lector universitar doctor, la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, enseignant-chercheur la Universitatea Sophia Antipolis din Nisa, Franta, autor al primului manual de Social Media din Romania (Tehnici de comunicare in Social Media, Polirom, 2011), al primei Teorii Social Media, validata in iulie 2014, la cel de-a XIV-lea Congres Stiintific al Societatii Franceze in Stiintele Comunicarii si Informatiei (cel mai prestigios for stiintific francez in Stiintele Comunicarii) si publicata in 2015 la Editions l’Harmattan, din Paris, autor al primului Manual de Jurnalism din Romania, care se va lansa cu aceasta ocazie.

Manualul ofera, intr-o maniera accesibila (este scris la persoana a doua) cele mai bune metode de a produce si a distribui informatia in Web 1.0, Web 2.0 si Web 3.0. Autorul va tine prelegere despre urmatoarele teme:

– Cum sa faci personal branding in retelele sociale, in conditiile in care conteaza mai mult Cine spune, decat Ce se spune. Cum sa construiesti o personalitate activa si interesanta pe Facebook.  CONTINUARE

Alte titluri