sâmbătă, septembrie 30, 2023

Câteva trucuri pentru amenajarea dormitorului

În secolul al XIV-lea, clasele inferioare dormeau...

Telescaunul pârtiei de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova va funcționa și pe timpul verii

OrasulTelescaunul pârtiei de schi ,,Nemira” din Slănic-Moldova va funcționa și pe timpul verii
- Advertisement -

Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău va pune la dispoziția turiștilor un nou mijloc de agrement.

Astfel, telescaunul pârtiei de schi ,,Nemira” din stațiunea Slănic-Moldova va funcționa și vara, pentru a oferi mai multe posibilități de distracție și relaxare turiștilor sosiți în zonă.

Accesul cu telescaunul se va putea face în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, începând cu weekend-ul 19 – 21 iulie 2019.

Conform Hotărârii Consiliului Județean Bacău nr. 131 din 28.06.2019 au fost stabilite tarifele și programul pentru accesul cu telescaunul, după cum urmează:
1 Urcare pentru adult – 10 lei; 1 Coborâre pentru adult – 10 lei;
1 Urcare pentru copil/elev/student – 8 lei; 1 Coborâre pentru copil/elev/student – 8 lei.

Program turiști: Vineri, Sâmbătă, Duminică, orele 11.00 – 19.00

Telescaunul pornește când sunt la stația de îmbarcare minim 16 turiști;
Cartela este valabilă doar pentru ziua în care a fost emisă;
c) Vor beneficia de reducere elevii și studenții care vor prezenta carnetul de elev/legitimația de student, vizat/vizată pentru anul în curs.
Cu telescaunul poate urca oricine să admire peisajul de la înălțime, perspectiva fiind diferită pe durata verii. Pentru pasionații drumețiilor montane este oferit un acces facil către centrul stațiunii, prin următorul traseu turistic marcat cu triunghi albastru: Pârtia de schi Nemira (de la baza superioară a acesteia) – Valea Dobru – Parcul Central Slănic-Moldova.

Romulus-Dan BUSNEA

Alte titluri