.

Avantajele si dezavantajele calatoriei...

Unul dintre cele mai avantajoase sisteme de transport international este autocarul iar aceasta...

Cate carduri porți în...

Fiecare card reprezintă o "urmă" electronică pe care o lași în sistem.  Deschide portofelul...

Ce alegem să îmbrăcăm?

E timpul să alegeți. Și este chiar recomandat să o faceți. E frig,...

Guta și vertijul: Impactul...

Guta și vertijul sunt două afecțiuni medicale distincte, dar ambele pot afecta semnificativ...
AcasăCulinarŢelină călită

Ţelină călită

O sugestie pentru o mâncărică rapidă de post. Merge însă foarte bine şi cu puţin pesto (care conţine parmezan – deci nu mai este de post). Sau poate sta drept garnitură pe lângă carnea de pui.

Ce vă trebuie?

  • ½ ţelină mare (cam 200 – 300 g);
  • 2 lujeri de ţelină;
  • 2 – 3 fire de ceapă verde;
  • sare şi piper după gust;
  • 1 lingură ulei vegetal (de măsline sau din sâmburi de struguri).

Cum procedaţi?