.

Eleganță și stil inconfundabil:...

Moda este mai mult decât simpla îmbrăcăminte; este o formă de exprimare a...

Tot ceea ce trebuie...

Contrar a ceea ce cred mulți oameni, nu aveți nevoie de un spațiu...

Trucuri mai puțin cunoscute...

Curățarea bucătăriei poate fi o sarcină laborioasă și consumatoare de timp, dar cu...

Ne va lovi criza energetică?

În mod normal, războiul din Ucraina și sancțiunile impuse de Occident Rusiei nu...
AcasăCulinarTerină rece cu...

Terină rece cu brânză de vaci, ouă, legume și pastramă de pui

100Un antreu relativ ușor de înjghebat, mai ales când vreți să valorificați ouăle fierte rămase de la masa de Paște. De asemenea, dacă v-au rămas bucăți de cașcaval și/sau șuncă le puteți încorpora cu succes în această terină. Pe lângă legumele fierte puteți pune și ardei gras (roșu, verde, galben, portocaliu, mov) tăiat în bucăți. Puteți s-o ornați în fel și chip, eventual o înveliți în jambon crud sau afumat (dacă vreți să faceți chestia asta tapetați tava cu felii subțiri de jambon, dar abia după ce ați tapetat-o cu folie alimentară ;) ). Continuare…