.

Știi cum trebuie să-ți...

Indiferent dacă tocmai ai adoptat un nou cățel sau ai avut câini toată...

Cum întâmpinăm Marea Foamete?

Timpurile se schimbă, dragii moșului, și ceea ce astăzi e bătut în cuie,...

Cum să-ți păstrezi Mercedesul...

Un Mercedes nu este doar o mașină, este un mod de viață. Este...

Ce presupune divortul in...

Divorțul este metoda prin care o căsătorie se poate desface, dacă există motive...
AcasăCulinarTigaie de primăvară

Tigaie de primăvară

_100 copy

Că a venit primăvara, nu mai este un secret. O spun tarabele din piață, tarabe care s-au umplut de urzici, de leurdă și de ridichi de lună. Dacă urzicile nu se regăsesc în Top 10 al verdețurilor cu care îmi place să gătesc, leurda în schimb ocupă un loc fruntaș. Așa că trecând prin piață pentru ceva rădăcinoase de pus în borș, n-am putut rezista și mi-am tras și două legături de leurdă proaspăt culeasă. Una a mers la niște cartofi noi fierți și apoi ușor rumeniți în cuptor, cealaltă s-a dus, împreună cu multe alte ingrediente, în tigaia primăvăratică de azi. O tigaie de primăvară este acel gen de omletă sau păpăradă, în care pui ce-ți vine la mână, dar nu omiți să adaugi cât mai multă verdeață.

 
_112

Continuarea, aici.