vineri, decembrie 1, 2023

Cum a apărut bideul

Un bideu este un vas sau recipient...

Tot ce trebuie să știi dacă vrei să-ți vinzi mașina

Până acum vreo 10-15 ani, ca să-ți...

Câteva lucruri de făcut înainte de a începe fertilizarea in vitro

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există...

Tipii de la cablu, prinși de polițiști

Fapt diversInfractionalTipii de la cablu, prinși de polițiști
- Advertisement -

La data de 14 martie, o patrulă de poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Onești a oprit un autoturism ce circula pe un drum agricol, condus de un tânăr de 24 de ani din comuna Ștefan cel Mare. În mașină se aflau și doi tineri de 23 și 28 de ani din aceeași localitate. Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au descoperit o cantitate de aproximativ 100 metri liniari de cablu de telefonie, a cărei proveniență nu a putut fi justificată de către cei trei bărbați.

Cablu de telefonie a fost ridicat în vederea stabilirii provenienței, iar la data de 18 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești, împreună cu criminaliști și luptători pentru acțiuni speciale, cu sprijinul jandarmilor, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Onești la locuințele celor trei tineri.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit mai multe bunuri, precum unelte și cabluri electrice, pentru care nu existau documente justificative. Din investigații a reieșit că cei trei bărbați ar fi sustras 183 de metri de cablu de pe raza comunei Oituz în aceeași seară în care au fost opriți de polițiști, aparținând unui operator de telefonie, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și delapidare.

Alte titluri