joi 29 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăCulinarTocană de porc...

Tocană de porc cu ciuperci

100 copyDupă tocana de vită cu ciuperci, iată că a venit și rândul celei de porc. Tot cu ciuperci, dar “dreasă” cu smântână, pe principiul că dacă-i bal, apăi bal să fie! Totuși, ca să nu exagerăm cu grăsimile animalice, vă recomand niște pulpă de porc degresată, și niște smântână nu chiar cu 32% grăsime. Numai cu 24% ;) Iar dacă din cantitățile pe care vi le-am indicat mai la vale reușiți să scoateți trei porții, nu trebuie să vă faceți mustrări de conștiința că v-ați îmbuibat din nou. Evident, dacă vă limitați la o singură porție :)

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....