marți, decembrie 12, 2023

Tocăniță de cartofi cu rămășițe de afumătură

CulinarTocăniță de cartofi cu rămășițe de afumătură
- Advertisement -

S-au cam terminat și sărbătorile astea. Mai avem de trecut un hop de Sfântul Ion. Doar cei care au omis să-și dea calendarele cu 13 zile înainte mai au de înfruntat un Crăciun și un Revelion.

Dacă în anii trecuți lumea s-a mai dus de Revelion la un restaurant, la o pensiune, la o cabană sau prin Dubai, acum populația a stat mai mult pe-acasă. Mărturie stau și căutările de pe blog: comparativ cu 30-31 dec 2019, pentru aceeași perioadă din 2020 numărul curioșilor s-a dublat, la fel și numărul paginilor accesate. Asta înseamnă că lumea s-a axat (s-a focusat – ar zice unii) pe mâncare pregătită în casă, excepție făcând cei care, pe lângă faptul că au bani, sunt și antitalente în materie de bucătăreală; aceștia au apelat cu siguranță la livrări de la restaurate și/sau firme de catering.

Oricum, și unii și alții au rămas cu un excedent de mâncare, excedent care, în zilele imediat următoare, va îngreuna munca lucrătorilor de la serviciile de salubritate.

_122

_121

Acum vă dau ocazia ca să salvați de dusul la groapa/rampa (mai mult sau mai puțin) ecologică de gunoi a unor porcării, de exemplu vreo 200 g șuncă țărănească (produs crud-uscat afumat) și 100 g mușchi minoritar afumat.

Click AICI pentru restul articolului.

Alte titluri