marți 3 decembrie 2024

.

Cum să câștigi o...

Ratele dobânzilor sunt aproape minime istorice, ceea ce reprezintă o provocare pentru oricine...

Ce trebuie să știm...

Un broker de asigurări este o persoană sau o companie care oferă servicii...

Ce trebuie să știm...

Sărurile de baie sunt minerale solubile, care sunt adăugate în apă pentru a...

Cifoza, lordoza și scolioza....

Diferența principală dintre cifoza lordoză și scolioză este natura curburii coloanei vertebrale. Lordoza...
AcasăCulinarTocăniţă de pui...

Tocăniţă de pui cu creveţi şi brânză

De obicei gătesc tocăniţa de creveţi fie în manierea grecească (Garides Saganaki), fie în cea braziliană (Moqueca de Camarao, Xim Xim). Acum însă le-am amestecat, am mai eliminat din condimentele exotice şi a rezultat un preparat nu prea aspectuos, dar deosebit de gustos.

Ingredientele de bază sunt: carnea de pui (recomand pieptul dezosat), creveţii (mici, decorticaţi şi prefierţi), laptele de cocos şi brânza Feta (sau telemea). Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....