.

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

Performanță și Siguranță: Discuri...

Volkswagen Golf, emblematicul hatchback compact al celebrului producător german, este cunoscut pentru fiabilitatea...

Despre șomajul tehnic pe...

Şomajul tehnic este perioada în care salariaţii sunt trimişi acasă deoarece unitatea nu...

Câteva sfaturi utile pentru...

Sunt o grămadă de site-uri unde poți găsi sfaturi de mare folos în...
AcasăCulinarTocăniţă de pui...

Tocăniţă de pui cu creveţi şi brânză

De obicei gătesc tocăniţa de creveţi fie în manierea grecească (Garides Saganaki), fie în cea braziliană (Moqueca de Camarao, Xim Xim). Acum însă le-am amestecat, am mai eliminat din condimentele exotice şi a rezultat un preparat nu prea aspectuos, dar deosebit de gustos.

Ingredientele de bază sunt: carnea de pui (recomand pieptul dezosat), creveţii (mici, decorticaţi şi prefierţi), laptele de cocos şi brânza Feta (sau telemea). Continuare…