marți 3 decembrie 2024

.

Cum eficientizezi consumul de...

Eficientizarea inseamna sa economisesti cu cap, fara sa renunti la confort. Poti consuma...

Beneficiile închirierii unei mașini...

Atunci când planifici o călătorie, fie că este de afaceri sau de agrement,...

Câteva lucruri de făcut...

Înainte de a începe tratamentul propriu-zis, există câteva lucruri pe care le puteți...

Cum ne pregătim o...

Pentru orice eventualitate și pentru a fi pregătit în caz de nevoie, mi-am...
AcasăCulinarTocanita de vitel...

Tocanita de vitel cu galuste de faina

Taiati carnea de vitel cubulete dar nu foarte mici si asezonati-o cu sare, piper si coriandru. Puneti carnea la prajit in putin ulei de masline incins. Adaugati ceapa si ardeii tocate marunt. Din faina faceti un aluat cu apa calduta. La 100 g de faina puneti cam jumatate de pahar de apa calda. Aluatul nu trebuie sa fie moale si lipicios, ci ca la taietei.

Peste carne puneti sucul de rosii si sucul de usturoi. Daca nu aveti suc de usturoi puneti 3 catei de usturoi pisati. Adaugati boiaua dulce si iute. continuare

De citit!

Bors din spinari de pui

Ingrediente: 8 – 10 spinari de pui, 1 l bors, 1 morcov, 1 ceapa mare, 1/3 telina, ½ ardei gras, 4 linguri zarzavat ciorba cu suc de rosii, 1 pastarnac mic, O mana taietei, Patrunjel verde, Leustean, Sare, Piper....

Piept de pui cu sos picant de ardei si tagliatele

Ingrediente: 1 piept de pui, 3 cepe mici, 2 catei usturoi, 150 g pasta ardei rosii, 1 varf lingurita boia iute, 1 lingurita rasa boia dulce, Busuioc, Oregano, 200 g tagliatele, Sare, Piper. Taiati pieptul de pui fasii. Condimentati-l...

Placinta cu portocale

Ingrediente: 8-10 portocale (optional si 2 mere), 10 linguri zahar, 50 g Rama ½ lingurita scortisoara, 1 pachet aluat foietaj. Curatati portocalele de coaja si de pielite. Adaugati zaharul, scortisoara si foarte putina apa, cam o cescuta. Puneti la...