.

Ce trebuie să avem...

Vine iarna, vine frigul, ai nevoie de o geacă să-ți țină cald. Să...

Te dor călcâiele dimineața?...

Cei care cred că fasceita plantară este doar un cuvânt greu de pronunțat,...

Dacă se taie curentul,...

Situația nu este tocmai roz și perspectivele sunt destul de sumbre. Dacă se...

Mașinile chinezești încearcă să...

Oamenii de afaceri ruși negociază cu omologii lor din țările BRICS pentru a...
AcasăCulinarTochitură bacoviană

Tochitură bacoviană

114O legendă urbană zice că nu e bine să mergi lunea la restaurant și să comanzi tochitură. Mai ales dacă e sezonul nunților. Probabil că românii au descoperit tochitura de nevoie, tot așa cum italienii au inventat pizza, întru valorificarea rămășițelor și a sporirii lor – fie cumămăligă, fie cu aluat. Acumă dacă asociați termenii tochitură – restaurant – nuntă –rămășițe nu cred că mai e nevoie să vă explic cum e cu legenda urbană antemenționată.

Pentru că mai toate zonele țării au tochiturile lor, inclusiv Haidúcia (de unde provine faimoasa tochitură haiducească), vă prezint acum – în premieră absolută locală și universală, tochitura bacoviană.

Continuare…