Ton, legume la abur, hribi

O sugestie pentru o cină în patru. Cu pește, legume, ciuperci. Ușoară, potrivită pentru zilele din Postul Crăciunului, când se dă liber la consumul de pește. Merge și în Postul Paștelui, dar ocaziile de delectare cu pește sunt în acest caz mult mai puține.

222

Ton rumenit pe grill, cum îl dorește “clientul”: blue-rare, medium-rare, medium sau welldone. Două garnituri: legume, respectiv hribi. Totul în mai puțin de 30 de minute. Pentru patru persoane. Cu condiția să vă organizați din timp și să aveți totul la îndemână. Dacă mai puneți și niște antreuri și un desert (pregătite din timp), o să aveți o seară agreabilă, petrecută cu prietenii. Prieteni care vă pot asista în timpul show-ului culinar. Mai ales dacă aveți o bucătărie din asta gen open-space. Adică tot fumul și mirosul să treacă și în living, în zona de dining.

223
Articolul integral, AICI.