marți 12 noiembrie 2024

.

Ce trebuie să știm...

Una dintre cele mai vizibile caracteristici ale unei case super eficiente din punct...

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...

Despre superstitii: Florile II

Florile au constituit pentru oameni simboluri ale prieteniei sau dragostei, ale despărțirii sau...

Mergem pe Mare. Ce...

Chiar dacă sunteți prima dată pe o navă sau călătoriți des, trebuie să...
AcasăCulinarTon roșu teriyaki

Ton roșu teriyaki

De câte ori pregătesc ton la grill, bucata mea pleacă mai repede de pe foc, ca să rămână, impropriu spus, “în sânge”. De data asta, am gătit cele două bucăți de ton roșu separat. Una dintre ele am secționat-o în jumătate (să-mi fie mai ușor la întors), am asezonat-o cu sare și piper, am uns-o cu puțin ulei de măsline și am pus-o pe grill patru minute pe avers, trei minute pe revers, cât să iasă medium.

_303

Cealaltă bucată am făcut-o ceva mai altfel. Vedeți AICI ce și cum.

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....