miercuri 24 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăYin&YoungTop School si-a...

Top School si-a desemnat castigatorii la Colegiul de Arte. Viceprimarul Dragos Luchian a premiat cei mai populari elevi si profesori

Dupa ce ieri au fost votati cei mai populari elevi si profesori, in cadrul proiectului Top School organizat de Asociatia Eurocivica, astazi, castigatorii au fost premiati in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Ateneul Filarmonicii Mihail Jora.

La ceremonia au fost invitati viceprimarul Dragos Luchian, care face parte din Consiliul de administratie al liceului, inspectorul Teodora Craus, Gabriela Achihai, presedintele Fundatiei de Sprijin Comunitar precum si Mioara Iacob, de la Salonul de Piane, cu care Colegiul de Arte are o buna colaborare.

Ceremonia a fost deschisa de contratenorul Narcis Iustin Ianau, care a interpretat doua piese in stilul deja consacrat.

“Ma bucur ca suntem astazi aici, pentru a finaliza cea de a opta etapa a Top School. Nu ascund faptul ca aceasta etapa se numara printre cele care s-au desfasurat in cele mai bune conditii” – a spus Ilie Birzu, presedintele asociatiei Eurocivica. El a facut aluzie la niste evenimente din prima parte a anului, cand conducerea Inspectoratului Judetean a incercat sa blocheze proiectul, interzicand liceelor sa mai permita votul elevilor inainte de terminarea orelor.

La Categoria Top Teacher, pe primul loc s-a clasat profesorul de limba romana Marius Manta care a fost aclamat indelung de elevii din sala. “Un premiu oferit cu atata caldura sufleteasca cred ca impune o anumita decenta a discursului. Va multumesc pentru increderea acordata si vom incerca sa nu va dezamagim foarte tare in toate ocaziile. Suntem, totusi partizanii unei notari pe scara de la 1 la 10” – a spus profesorul Manta.

Profesorul de matematica Doina Obreja a obtinut al doilea loc, in timp ce, pe locul trei, s-a clasat Luminita Radu, profesor de desen.

La elevi, prima pozitie a clasamentului “Top Student” a fost ocupata de Delia Lepadatu. Pe locul doi s-a clasat Flavia Farcas iar pe trei, Tania Sicoe.

“Aceasta actiune este cu totul laudabila pentru ca vine in completarea a ceea ce face administratia locala pentru stimularea educatiei” – a spus viceprimarul Dragos Luchian, care a inmanat premiile celor de pe locul intai. “Acest proiect ofera elevilor sa-si exerseze dreptul de vot. Eu ii felicit pe toti castigatorii si cred ca e foarte placut sa simti gustul victoriei” – a incheiat el.

La finalul actiunii, Mioara Iacob a oferit diplome de merit celor care au cantat in aceasta vara in cadrul concertelor din Parcul Catedralei.

+ Album foto de la premiere

De citit!

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...