Top School si-a desemnat castigatorii la Colegiul de Arte. Viceprimarul Dragos Luchian a premiat cei mai populari elevi si profesori

Dupa ce ieri au fost votati cei mai populari elevi si profesori, in cadrul proiectului Top School organizat de Asociatia Eurocivica, astazi, castigatorii au fost premiati in cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Ateneul Filarmonicii Mihail Jora.

La ceremonia au fost invitati viceprimarul Dragos Luchian, care face parte din Consiliul de administratie al liceului, inspectorul Teodora Craus, Gabriela Achihai, presedintele Fundatiei de Sprijin Comunitar precum si Mioara Iacob, de la Salonul de Piane, cu care Colegiul de Arte are o buna colaborare.

Ceremonia a fost deschisa de contratenorul Narcis Iustin Ianau, care a interpretat doua piese in stilul deja consacrat.

“Ma bucur ca suntem astazi aici, pentru a finaliza cea de a opta etapa a Top School. Nu ascund faptul ca aceasta etapa se numara printre cele care s-au desfasurat in cele mai bune conditii” – a spus Ilie Birzu, presedintele asociatiei Eurocivica. El a facut aluzie la niste evenimente din prima parte a anului, cand conducerea Inspectoratului Judetean a incercat sa blocheze proiectul, interzicand liceelor sa mai permita votul elevilor inainte de terminarea orelor.

La Categoria Top Teacher, pe primul loc s-a clasat profesorul de limba romana Marius Manta care a fost aclamat indelung de elevii din sala. “Un premiu oferit cu atata caldura sufleteasca cred ca impune o anumita decenta a discursului. Va multumesc pentru increderea acordata si vom incerca sa nu va dezamagim foarte tare in toate ocaziile. Suntem, totusi partizanii unei notari pe scara de la 1 la 10” – a spus profesorul Manta.

Profesorul de matematica Doina Obreja a obtinut al doilea loc, in timp ce, pe locul trei, s-a clasat Luminita Radu, profesor de desen.

La elevi, prima pozitie a clasamentului “Top Student” a fost ocupata de Delia Lepadatu. Pe locul doi s-a clasat Flavia Farcas iar pe trei, Tania Sicoe.

“Aceasta actiune este cu totul laudabila pentru ca vine in completarea a ceea ce face administratia locala pentru stimularea educatiei” – a spus viceprimarul Dragos Luchian, care a inmanat premiile celor de pe locul intai. “Acest proiect ofera elevilor sa-si exerseze dreptul de vot. Eu ii felicit pe toti castigatorii si cred ca e foarte placut sa simti gustul victoriei” – a incheiat el.

La finalul actiunii, Mioara Iacob a oferit diplome de merit celor care au cantat in aceasta vara in cadrul concertelor din Parcul Catedralei.

+ Album foto de la premiere