joi, noiembrie 30, 2023

Ce trebuie să știm despre o yală electromagnetică

O yală magnetică este un dispozitiv de...

Cum acționează cremele hidratante

Crema hidratantă sau emolientă este un preparat...

Un spray contra COVID și un medicament cu foarte multe întrebuințări

Astăzi vom vorbi despre un studiu publicat...

Topul firmelor din judetul Bacau: au fost premiati supravietuitorii

Fapt diversTopul firmelor din judetul Bacau: au fost premiati supravietuitorii
- Advertisement -

Vineri, firmele cu cele mai bune realizari in cursul anului trecut au fost premiate in cadrul anualului Top organizat de Camera de Comert si Industrie. Premierea a fost organizata la Centrul de Afaceri si Expozitii (CaEX).

Doru Simovici, presedintele Camerei de Coemrt, si-a calcat pe inima si a pasit in sala de expozitii a CaEX, o institutie pe care a barfit-o intens in ultimii ani pentru ca ar fi vrut-o in subordinea sa. N-a fost sa fie, CaEX ramane o investitie a municipalitatii iar a XIX-a editie a Topului Firmelor a fost gazduita de complexul exppozitional.

In deschiderea manifestarii au fost premiati “seniorii” oamenilor de afaceri, manageri de firme din anii ’90. Intre acestia, Sergiu Serban, fost director al societatii “Bere Lichior Margineni”, a dorit sa puna lucrurile la punct in ceea ce priveste activitatea firmei, care a fost inchisa in ultimii ani: “Autoritatile si institutiile statului nu au dorit ca fabrica de bere sa functioneze”.

Viceprimarul Dragos Luchian a vorbit oamenilor de afaceri despre criza economica si despre planurile guvernamentale in materie de taxe si impozite, despre necesitatea adaptarii la situatia economica dificila si le-a urat succes in activitate. Ar fi trebuit sa vorbeasca si cineva din partea Consiliului Judetean, insa, pana la ora deschiderii manifestarii, nu ajunsese nimeni, dupa cum a dorit sa remarce si presedintele Simovici.

Piesa de rezistenta a serii in materie de gastronomie a fost pieptul de rata cu cartofi frantuzesti, pregatit de restaurantul Green Park. In materie de muzica, au cantat Nico, Lora si Ion Suruceanu, insa lumea a fost convinsa ca toti interpretii au facut playback.

Cele mai multe premii au fost luate de grupul Agricola Bacau, presedintele Grigore Horoi batand carare pana pe scena pentru a ridica trofeele.

Cireasa de pe tort a fost, insa, o prezentare de moda, in care rochiile au taiat rasuflarea doamnelor iar modelele, pe cea a domnilor.

+ Galerie foto culise prezentarea de moda

+ Galerie foto prezentare moda 1

+ Galerie foto prezentare moda 2

Alte titluri