.

Cum să-ți păstrezi electrocasnicele...

Ghid de întreținere pentru mașina de spălat vase și lada frigorifică" În acest articol,...

Beneficiile închirierii unei mașini...

Atunci când planifici o călătorie, fie că este de afaceri sau de agrement,...

Brățările bărbătești: Moft sau...

În general, bărbații se împacă (vorba vine...) cu verighetele. Dacă încerci să-i atragi...

Ploșnița cerealelor și fuzarioza:...

Agricultura este o ramură vitală a economiei, asigurând hrana pentru populația globală în...
AcasăCulinarTort piscot cu...

Tort piscot cu crema de oua si cacao

Ingrediente: Blatul: 7 oua, 150 g zahar, 200 g faina, Esenta vanilie, Un praf de sare. Crema de oua si cacao: 5 oua, 250 g zahar, 1 pachet Rama, Esenta rom, Sirop de zahar, Frisca. Pentru blat bateti albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugati zaharul, galbenusurile, vanilia si faina. Turnati compozitia intr-un vas tapetat cu hartie de copt. Coaceti blatul 25 -30 minute la 180 grade Celsius. Pentru crema bateti ouale cu zaharul si romul la foc mic. Cand se ingroasa adaugati cacao. Lasati crema sa se raceasca, iar cand este calduta puneti margarina frecata in prealabil. Taiati blatul… continuare