17.8 C
Bacau

TRAFIC RUTIER ÎN SIGURANŢĂ, DE RUSALII

De stiut!

265 de poliţişti rutieri vor acţiona în județul Bacău, în această perioadă, cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor, pentru a asigura un trafic rutier sigur. / Pentru prevenirea şi combaterea vitezei, poliţiştii vor folosi aproximativ 50 de aparate radar. / Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să adopte o manieră de condus preventivă, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

În perioada 22 – 24 iunie a.c., cu ocazia sărbătoririi Rusaliilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii se vor afla pe drumurile naţionale.

Astfel, poliţiştii rutieri vor acţiona pe 8 de tronsoane de drumuri naţionale şi vor utiliza în medie zilnic, 28 de mijloace auto, dintre care 16 dotate cu aparate radar.

Totodată, poliţiştii vor acorda o atenţie deosebită prevenirii accidentelor rutiere.Se va acționa astfel pentru combaterea vitezei excesive și a conducerii sub influența băuturilor alcoolice dar și pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse ca urmare a indisciplinei pietonale sau neacordării priorității de trecere.

- Advertisement -

Ultimele stiri