miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSanatateTratament oral experimental,...

Tratament oral experimental, administrat o dată pe zi, pentru virusul Hepatitei C

Merck (cunoscut ca MSD în afara SUA și Canada) va iniţia faza a doua a testelor clinice fără Interferon pentru MK-5172, un tratament oral experimental, administrat o dată pe zi, pentru virusul Hepatitei C.

Whitehouse Station, N.J. – Merck, cunoscută ca MSD în afara graniţelor SUA şi Canadei, a anunţat planurile de iniţiere a două noi studii clinice cu MK-5172, inhibitorul său de protează administrat oral VHC NS3/4A, experimental, administrat o dată pe zi pentru tratamentul infectării cu Hepatita cronică C (VHC). Studiile sunt destinate evaluării eficienţei şi siguranţei utilizării MK-5172, în ceea ce privește tratamentul oral, în regimurile terapeutice fără Interferon destinate cazurilor de non-ciroză hepatică, pentru pacienţii naivi (care nu au fost tratați anterior), cu Hepatita cronică C, genotip 1.

“De mai bine de 30 de ani, Merck a adus inovații în hepatita virală. Ştiinţa avansează rapid, şi recunoaştem că viitoarele regimuri terapeutice pentru VHC nu vor include Interferonul”, a declarant Roger Pomerantz, MD, FACP, Prim Vice-Preşedinte şi Directorul Global pentru Boli Infecţioase din cadrul Laboratoarelor de Cercetare Merck. “Startul acestor noi studii reprezintă următorul pas în eforturile noastre de a dezvolta regimuri terapeutice inedite pentru tratamentul Hepatitei C cronice. Aşteptăm cu nerăbdare evaluarea rolului potenţial al MK-5172 şi a altor produse dedicate tratării VHC ca parte a angajamentului nostru continuu de a îmbunătăţi îngrijirea pacientului”.

Primul test clinic va consta în evaluarea unui regim cu durată de 12 săptămâni cu administrare de MK-5172, MK-8742, un inhibitor oral NS5A în prima fază a dezvoltării, şi ribavirină în cazurile de non-ciroză hepatică, la pacienţii naivi, cu VHC genotipul 1. Al doilea test clinic va viza regimuri cu durată între 12 şi 24 săptămâni în care se va administra MK-5172 în combinaţie cu ribavirină în cazurile de non-ciroză hepatică, la pacienţii naivi cu VHC cu genotipul 1 și cu un genotip IL-28 CC. Mai multe informaţii sunt disponibile pe http://clinicaltrials.gov, folosind identificatorii NCT01717326, respectiv NCT01716156.

Despre MK-5172

MK-5172 este un inhibitor de protează experimental pentru tratarea VHC NS3/4A, care se administrează oral o dată pe zi, în prezent aflat în faza a doua de dezvoltare, care s-a arătat eficient in vitro în activitatea antivirală. Date preliminare despre MK-5172 au evidenţiat un spectru larg de activitate împotriva genotipurilor VHC şi o activitate in vitro împotriva variantelor virale a genotipurilor 1a şi 1b, care au fost asociate cu rezistenţa la alte inhibitoare de protează VHC, inclusiv cele în dezvoltare. Având în vedere experienţa clinică cu MK-5172 până în prezent, incluzând bariera înaltă la rezistenţă şi activitatea antivirală a genotipurilor VHC, Merck va evalua MK-5172 în regimurile terapeutice pentru un spectru larg de pacienţi cu infecţie VHC cronică.

Angajamentul Merck pentru terapii avansate pentru tratarea hepatitei

Merck s-a angajat să construiască pe baza experienţei profunde acumulate de-a lungul timpului în domeniul hepatitei virale, prin continuarea descoperirii, dezvoltării şi furnizării de vaccinuri şi medicamente în scopul prevenirii şi tratării hepatitei virale. În ceea ce priveşte Hepatita C, cercetătorii companiei au dezvoltat prima terapie aprobată pentru VHC cronica în 1991 şi prima terapie combinată în 1998. În plus faţă de studiile în curs pentru medicamentele noastre înregistrate şi experimentale pentru tratamentul VHC cronice, eforturi extinse de cercetare sunt depuse pentru dezvoltarea altor terapii orale inovative în scopul tratării hepatitei virale.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...