vineri 12 iulie 2024

.

Mic ghid de purtare...

Brățările există de secole. De la versiunile lor primitive făcute din iarbă până...

Transformă-ți locuința într-un refugiu...

În era în care preocupările legate de mediul înconjurător și costurile energetice sunt...

Ce trebuie să știm...

Pancreasul vă ajută să reglați modul în care corpul dumneavoastră procesează zahărul. De...

Instrumente de scris Faber-Castell:...

În universul fascinant al instrumentelor de scris, există nume care strălucesc cu propria...

Trei barbati au furat azi-noapte o masina ca s-o vanda pe bucati. Au fost prinsi,insa, de jandarmi

Trei bărbaţi care au furat un autoturism din partea de sud a municipiului Bacau au fost surprinşi de către jandarmii băcăuani în timp ce încercau să se facă nevăzuţi pe o stradă lăturalnică.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 1.00, cand un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a observat pe o stradă din cartierul CFR un autoturism care mergea incet si sinuos, fără a avea luminile aprinse.

Jandarmii au început să urmărească de la distanţă autoturismul până când acesta s-a oprit pe o stradă fără ieşire, moment în care, din acesta, au ieşit mai multe persoane care au încercat să fugă.

După o scurtă urmărire, subofiţerii au reuşit să prindă persoanele în cauză: B.F., de 28 ani. din municipiul Moineşti, T. A., de 25 ani, din municipiul Bacău şi C. M., de 26 ani, din municipiul Bacău.

Din primele verificări s-a constatat ca bărbaţii au furat autoturismul Dacia 1300 dintr-o parcare, aflată în partea de sud a municipiului, cu scopul de a o dezmembra şi a valorifica piesele acestuia.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul recuperat fiind predat părţii vătămate, iar pentru continuarea operativă a cercetărilor, actele de constatare întocmite şi făptuitorii au fost predaţi lucrătorilor Poliţiei mun. Bacău.

Organele de poliţie efectuează faţă de numitul B.F. cercetări şi pentru încălcarea prevederilor art. 86, alin. 1 din O.U.G. 195/2002 «conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere».

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...