vineri 19 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...

Trei barbati au furat azi-noapte o masina ca s-o vanda pe bucati. Au fost prinsi,insa, de jandarmi

Trei bărbaţi care au furat un autoturism din partea de sud a municipiului Bacau au fost surprinşi de către jandarmii băcăuani în timp ce încercau să se facă nevăzuţi pe o stradă lăturalnică.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 1.00, cand un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a observat pe o stradă din cartierul CFR un autoturism care mergea incet si sinuos, fără a avea luminile aprinse.

Jandarmii au început să urmărească de la distanţă autoturismul până când acesta s-a oprit pe o stradă fără ieşire, moment în care, din acesta, au ieşit mai multe persoane care au încercat să fugă.

După o scurtă urmărire, subofiţerii au reuşit să prindă persoanele în cauză: B.F., de 28 ani. din municipiul Moineşti, T. A., de 25 ani, din municipiul Bacău şi C. M., de 26 ani, din municipiul Bacău.

Din primele verificări s-a constatat ca bărbaţii au furat autoturismul Dacia 1300 dintr-o parcare, aflată în partea de sud a municipiului, cu scopul de a o dezmembra şi a valorifica piesele acestuia.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul recuperat fiind predat părţii vătămate, iar pentru continuarea operativă a cercetărilor, actele de constatare întocmite şi făptuitorii au fost predaţi lucrătorilor Poliţiei mun. Bacău.

Organele de poliţie efectuează faţă de numitul B.F. cercetări şi pentru încălcarea prevederilor art. 86, alin. 1 din O.U.G. 195/2002 «conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere».

De citit!

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...