Trei barbati au furat azi-noapte o masina ca s-o vanda pe bucati. Au fost prinsi,insa, de jandarmi

Trei bărbaţi care au furat un autoturism din partea de sud a municipiului Bacau au fost surprinşi de către jandarmii băcăuani în timp ce încercau să se facă nevăzuţi pe o stradă lăturalnică.

Incidentul s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 1.00, cand un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău a observat pe o stradă din cartierul CFR un autoturism care mergea incet si sinuos, fără a avea luminile aprinse.

Jandarmii au început să urmărească de la distanţă autoturismul până când acesta s-a oprit pe o stradă fără ieşire, moment în care, din acesta, au ieşit mai multe persoane care au încercat să fugă.

După o scurtă urmărire, subofiţerii au reuşit să prindă persoanele în cauză: B.F., de 28 ani. din municipiul Moineşti, T. A., de 25 ani, din municipiul Bacău şi C. M., de 26 ani, din municipiul Bacău.

Din primele verificări s-a constatat ca bărbaţii au furat autoturismul Dacia 1300 dintr-o parcare, aflată în partea de sud a municipiului, cu scopul de a o dezmembra şi a valorifica piesele acestuia.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul recuperat fiind predat părţii vătămate, iar pentru continuarea operativă a cercetărilor, actele de constatare întocmite şi făptuitorii au fost predaţi lucrătorilor Poliţiei mun. Bacău.

Organele de poliţie efectuează faţă de numitul B.F. cercetări şi pentru încălcarea prevederilor art. 86, alin. 1 din O.U.G. 195/2002 «conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere».