miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateTrei hoti, retinuti...

Trei hoti, retinuti de politistii bacauani

Trei tineri suspectați de săvârșirea a șase infracțiuni de tâlhărie au fost depistați în urma unei acțiuni a polițiștilor băcăuani. Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polițiștii de investigații criminale au desfășurat o acțiune în municipiul Bacău în vederea depistării unor persoane suspectate de săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, a fost depistat P. Marian, de 24 de ani, din Bacău, despre care polițiștii au stabilit că a deposedat prin smulgere o persoană de sex feminin de 65 de ani, de lanțul de aur pe care aceasta îl purta la gât.

De asemenea, în baza autorizațiilor de percheziție emise de Judecătoria Bacău, polițiștii au descins la locuințele a doi suspecți, care au fost depistați și conduși la sediul unității de poliție în vederea cercetărilor.

Din investigațiile desfășurate de polițiști a rezultat că O. Dragoș, de 22 de ani, din comuna Itești și A. Iulian, de 22 de ani, din municipiul Bacău, în perioada 06 mai – 10 iunie a.c., au acționat în dauna a cinci persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 41 și 77 de ani, pe care prin smulgere le-au deposedat de bijjuteriile din metale prețioase pe care acestea le purtau la gât.

Față de cei trei suspecți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău a dispus față de P. Marian măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile.

A. Iulian și O. Dragoș au fost prezentați Judeătoriei Bacău, iar instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...