18.9 C
Bacau

Trei pietoni loviti pe zebra in Bacau. Accidentele s-au petrecut pe strazile Florilor, Mioritei si Banca Nationala

De stiut!

Trei bacauani au ajuns la spital dupa ce au fost loviti de masini, in timp ce incercau sa traverseze strada pe zebra.

În timp ce Gheorghe T., de 70 de ani, din Bacău, conducea un autoturismul pe strada Florilor, la efectuarea virajului la stânga pe strada Valea Alba, l-a surprins şi accidentat pe Valeriu C., de 56 de ani, din Bacău, care se afla angajat în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijri medicale, fiind necesară internarea lui.

La data de 29.11.2012, în jurul orei 10.45, în timp ce Adriana A., de 65 de ani, conducea un autoturism pe strada Mioriţei, a surprins-o şi accidentat-o pe Vasilica P., de 57 de ani, din Bacău, care se angajase în traversarea străzii regulamentar, pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportata la Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea ei.

Atât conducătoarea auto cât şi victima au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Florin C., de 31 de ani, din Bacău, conducea la data de 30.11.2012, în jurul orei 15:40, un autoturism pe strada George Bacovia, iar la efectuarea virajului la dreapta pe strada Banca Naţională, a surprins-o şi accidentat-o, pe Angelica S., de 58 de ani, din Bacău, care era angajată în traversarea străzii, pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată al Spitalul Judeţean Bacău pentru îngrijiri medicale, nerămânând internată.

- Advertisement -

Ultimele stiri