vineri 24 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalTrei tineri, acuzați...

Trei tineri, acuzați că au forțat o fetiță să se prostitueze

Ieri, 15 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Bacău, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în municipiul Bacău, la persoane bănuite de trafic de minori, act sexual cu un minor, viol, tâlhărie și folosirea prostituției infantile.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, ar fi racolat o minoră, cu care ar fi întreținut relații sexuale prin constrângere, la o locație din municipiul Bacău.

Ulterior, ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu alte persoane din municipiul Bacău, contra unor sume de bani, pe care și le-ar fi însușit în totalitate.

Totodată, ar fi deposedat minora de bijuteriile din aur aflate asupra ei, în scopul de a obține alte sume de bani. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace materiale de probă. 3 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, pentru audieri.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei dintre bănuiți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori, act sexual cu un minor, viol, tâlhărie și folosirea prostituției infantile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...