joi, noiembrie 30, 2023

Ce trebuie să știi când cumperi cărți vechi

Din cauza pandemiei, a restricțiilor, a întregii...

Cum alegi parchetul stratificat?

Acasă e cel mai minunat loc, iar...

Cum schimbăm culorile hortensiilor

Hortensiile sunt fascinante prin faptul că, spre...

Tupeu de borfas: au pus benzina, au fugit fara sa plateasca si au pus numere false la masina. Insa au fost prinsi

Fapt diversInfractionalTupeu de borfas: au pus benzina, au fugit fara sa plateasca si au pus numere false la masina. Insa au fost prinsi
- Advertisement -

Trei tineri care au circulat cu o maşină cu numere false, alimentau cu carburant şi nu plateau contravaloarea acestuia au fost prinsi de poliţiştii bacauani.

În urma investigaţiilor efectuate cu privire furtul unor plăcuţe de înmatriculare de la un autoturism parcat pe strada Bicaz şi neachitarea de către un conducător auto a contravalorii carburantului alimentat într-o staţie peco de pe strada Republicii din Bacău, poliţiştii au stabilit că plăcuţele de înmatriculare sustrase au fost montate la autoturismul a cărui conducător nu a achitat carburantul.

Din cercetările efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat autoturismul în cauză pe strada Republicii din municipiu, având montate plăcuţe de înmatriculare cu numere eliberate în judeţul Galaţi, iar ocupanţii acestuia au fost identificaţi stabilind că se numesc Lucian T., de 21 de ani, din Bacău, conducătorul auto, Narcis B., de 18 ani, din judeţul Covasna şi Iulian V., de 20 de ani, din comuna Ungureni.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că autovehiculul în cauză este înmatriculat în judeţul Bacău, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare de Galaţi au fost sustrase cu puţin timp în urmă de către cei trei tineri de la un autoturism care se afla parcat pe strada Republicii.

Prejudiciul în valoare totală de 200 lei a fost recuperat în totalitate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de de furt calificat iar faţă de Lucian T. şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având montate plăcuţe de înmatriculare false.

În continuare poliţiştii efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

Alte titluri