8.1 C
Bacau

Turiștii au invadat Slănic Moldova

De stiut!

După o perioadă grea, de izolare, distanțare socială și așteptare, generată de pandemia cu coronavirus, în stațiunea Slănic-Moldova viața revine la normal.

Mii de turiși au luat cu asalt stațiunea de la poalele Nemirei, weekendul trecut, pentru plimbări în natură sau pentru o cură cu ape minerale.

De săptămâna trecută, telescaunul de la Partia Nemira Slanic Moldova a fost deschis publicului, pe perioadă de vară, în intervalul orar 11.00-19.00.

Aproximativ nouă sute de persoane au făcut o plimbare cu telescaunul pentru a admira natura de la înălțime şi pentru a face scurte drumeții în poiana aflată la 700m înălțime.

“Sunt sigur că ideea Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului şi Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, de a amenaja un parc de aventură în partea superioară a pârtiei Nemira, obiectiv prevazut în lista de investiții de anul acesta al CJ Băcău, ar avea un impact semnificativ asupra comunității şi a turismului din această zonă”, a declarat Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău.

- Advertisement -

Ultimele stiri