vineri 21 iunie 2024

.

Brățările bărbătești: Moft sau...

În general, bărbații se împacă (vorba vine...) cu verighetele. Dacă încerci să-i atragi...

Ce sunt scannerele intraorale...

Un scaner intraoral este un dispozitiv care este utilizat pentru a capta o...

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Ce trebuie să știm...

O yală magnetică este un dispozitiv de blocare care constă dintr-un electromagnet și...
AcasăOrasulTuriștii au invadat...

Turiștii au invadat Slănic Moldova

După o perioadă grea, de izolare, distanțare socială și așteptare, generată de pandemia cu coronavirus, în stațiunea Slănic-Moldova viața revine la normal.

Mii de turiși au luat cu asalt stațiunea de la poalele Nemirei, weekendul trecut, pentru plimbări în natură sau pentru o cură cu ape minerale.

De săptămâna trecută, telescaunul de la Partia Nemira Slanic Moldova a fost deschis publicului, pe perioadă de vară, în intervalul orar 11.00-19.00.

Aproximativ nouă sute de persoane au făcut o plimbare cu telescaunul pentru a admira natura de la înălțime şi pentru a face scurte drumeții în poiana aflată la 700m înălțime.

“Sunt sigur că ideea Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului şi Coordonarea Activității de Salvamont Bacău, de a amenaja un parc de aventură în partea superioară a pârtiei Nemira, obiectiv prevazut în lista de investiții de anul acesta al CJ Băcău, ar avea un impact semnificativ asupra comunității şi a turismului din această zonă”, a declarat Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...